Releases

Knallen met het nieuwe album van Hellish Breed.

Dark Attic Records kan met trots naar buiten brengen dat Hellish Breed hun nieuwe album online hebben staan. Te beluisteren op bandcamp.com “Het was het elke blaar waard” aldus Pascal Payens (drummer van Hellish Breed) beluister het nieuwe album hier, en laat het knisperende hellevuur in je hart oplaaien. (Of beter gezegt, geniet van de muziek!)

Secret of Steel


Eindelijk is het zo ver! Met trots mogen wij onze Secret of steel meesters van de Mystic lands de cd aan de man brengen, de cd kosten zijn 5 euro. Wie er een wilt stuur een Pm, of stuur een mail naar: info@darkatticrecords.nl

Met metalen groeten het Dark Attic team!


Eindelijk is het zo ver!

Vanaf nu lekker raggen met “Thou Repent”met hun gloed nieuwe album Era of Rapture. Een Death Metal album dat je mee neemt naar verschillende tijden die zijn geweest of nog kunnen komen. Op deze tracks barst de strijd los tussen goed en kwaad. Laat je mee voeren met de strijd, en proef de epische sfeer waar in de duivel en kwade krachten het op nemen tegen het goede. Wat de luisteraar direct voor de vraag zet, wat is goed, en wat is kwaad? Koop het album nu, beluister het, en oordeel zelf!

Achter de schermen word nog gewerkt aan een heuse lyrical clip. Hier onder alvast een voor proefje, met daar in de tracklist van deze CD. Bekijk de video, en zie hoe een onderaardse engel uit kijkt over de mens. Zie hoe een verloren ziel naar zich zelf op zoek is in de spiegel, diep verborgen in een toren kamertje van de kerk waar valse profeten hun schapen bij elkaar lokken. En hoe hun zielen dieper en dieper zinken als ze wanhopig naar het laatste beetje licht rijken, in de hoop dat hun laatste gebeden gehoord zullen worden. Bekijk hier onder de video, en neem de invloeden tot je van deze epische eeuwige strijd!

Heeft deze Death Metal preview jou trommelvliezen gestreeld? Smaakt het, ik bedoel klinkt het naar meer? Stuur dan snel een mail naar info@darkatticrecords.nl en bestel dit album voor maar €5,- Vermeld hier in jou adres en e-mail adres, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de oorlog tussen goed en kwaad in de vorm van een CD naar jou adres te sturen.