About us

04 kleinerPascal Payens

Geboren op 15 mei 1979
Gitaar, zang, maar vooral drummen zijn een van de grote passies van Pascal. Met deze drie verschillende talenten heeft hij al menig albums uitgebracht. Pascal is van alle markten thuis, zo heeft hij verschillende bands op gericht, waaronder Vermin, en Sick Human Art. Sinds begin 2015 heeft hij zich samen met Ralph Sergeant gestort op een nieuwe band, met een gloednieuw album. Buiten het muziek maken en optreden is Pascal ook goed in het opnemen van muziek. In de Dark Attic Studio worden dan ook menig bandjes gevormd, opgenomen, en gemonteerd. Met Pascal ben je verzekerd van een goede op set, een sterke en bovenal muzikale band. Qua metal stijlen staat hij voor alles open. Gezien Pascal al van af zijn 11’de gitaar speelt, en vanaf zijn 13’de drumt, is hij bekend met diverse stijlen. Het is dan ook een feit dat hij verschillende soorten metal albums heeft gemaakt, met verschillende metal genres. Een aantal van deze cd’s zijn terug te vinden op de shop pagina, waar je van alle nummers een demo kunt beluisteren.

04 kleineRalphr
Ralph Sergeant

Geboren op 26 januari 1986
Naast schrijven, film en video ligt zijn passie voornamelijk bij gitaar spelen. Ralph verzorgd dan ook naast zijn gitaar spel, de verschillende soorten video clips. Gezien Thou Repent maar liefst twee video clips gaat uitbrengen, en Ralph zijn creativiteit hier op kan botvieren zullen er binnen kort een Lyrics video clip, en een volledige video clip van Thou Repent uit komen. Met zijn zeer brede oriëntatie op het gebied van video weet hij dan ook totaal verschillende technieken toe te passen. Deze creativiteit is dan ook terug te horen in de muziek. Ralph heeft nooit gitaar les gevolgd. “Op mijn 17’de ben ik op de akoestische gitaar van mijn vader grepen en akkoorden gaan oefenen”. Verder heeft hij gitaar leren spelen door tablatuur van bestaande muziek na te spelen. Ook voor Ralph geldt, metal is zijn favoriete muziek smaak. Bands als Gorgoroth, Behemoth, en Dimmu Borgir zijn dan ook zijn grote inspiratie. Werk je samen met Ralph? Dan ben je verzekerd van een sterk concept, en een goede video.

Dark Attic Records werkt op hobby matige basis, maar zijn zeker niet onprofessioneel. Neem dan ook een kijkje op de artists pagina om alle bands te verkennen die samen werken met Dark Attic Records.

E-mail adres: info@darkatticrecords.nl